Garantie pagina


T-shirtwereld staat achter de kwaliteit van haar producten en service. Als u niet tevreden bent met uw aankoop bij ons, neemt u eenvoudigweg contact op met de klantenservice binnen 30 dagen na de datum van uw aankoop. Onder voorbehoud van de volgende criteria zullen wij de volledige prijs van het product in kwestie terugbetalen, exclusief verzendkosten en verwerkingskosten.

t-shirtwereld-producten worden op bestelling gemaakt met de beste kwaliteitsmaterialen die mogelijk zijn met behulp van onze ultramoderne digitale printapparatuur.

t-shirtwereld is trots op haar toewijding aan klanttevredenheid. Bepaalde omstandigheden zijn echter buiten onze macht. Houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor:
Spelling, interpunctie of grammaticale fouten gemaakt door de klant.
Inferieure kwaliteit of lage resolutie van geüploade afbeeldingen.
Ontwerpfouten die door de klant zijn geïntroduceerd in het proces voor het maken van ontwerpen.
Fouten in door de gebruiker geselecteerde opties zoals producttype of -formaat.

Bekijk uw ontwerpen zorgvuldig en corrigeer eventuele fouten voordat u uw bestelling plaatst. In een poging om de kosten laag te houden en substantiële besparingen door te berekenen aan onze klanten, bewijst t-shirtwereld geen documenten die zijn gemaakt door haar klanten voorafgaand aan de verwerking.
Your cart is empty
Zoek

Select Currency

{CC} - {CN}